- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boulettes suedoise petits pois champignons
Boulettes suedoise petits pois champignons
- Totale tijd 12min
- 2min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
15 Boulettes suedoise surgelées
25 cl Eau
2 càc Fond de veau
250 g Petits pois surgelés
150 g Champignons surgelés
Bereiding
Stap 1 /2
Faire revenir les boulettes brièvement dans de l huile d olive.
Stap 2 /2
Ajouter les petits pois , les champignons, l eau avec le fond de veau dilué dedans. Programme cuisson express pendant 8 mn.






