- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boulettes sauce estragon
Boulettes sauce estragon
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Boulettes de bœuf surgelées
1 càs Huile
1 càs Estragon lavé et haché
10 cl Bouillon de bœuf
0.25 Oignon doux des Cévennes émincé
1 noix Beurre
1 càc Farine
5 cl Crème liquide
2 Rondrelles de citron non traité
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Emincer les oignons doux.
Stap 3 /7
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /7
Colorer les boulettes. Retirer. Faire fondre le beurre. Ajouter l'oignon. Confire quelques minutes. Fariner et bien mélanger.
Stap 5 /7
Ajouter le bouillon et la crème. Bien mélanger. Assaisonner légèrement. Remettre les boulettes et le citron. Fermer.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression : 5 min
Stap 7 /7
Ajouter l'estragon. Servir avec du riz basmati.