- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bouillon légumes et vermicelles de riz
Bouillon légumes et vermicelles de riz
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
125 g Vermicelles riz
2 càs Huile d’olive
150 g Champignon
1.5 l Eau
2 Cubes de bouillon de volaille
3 Carottes
2 Poireaux
1 càs Curcuma
5 càs Sauce soja
Poivre
1 Oignon
Bereiding
Stap 1 /3
Couper les légumes en rondelles. Émincer l’oignon et les dorer dans l’huile d’olive pdt 5 min avec les champignons
Stap 2 /3
Ajouter l’eau, les cubes de bouillon dissous, les carottes et poireaux, le curcuma et le poivre. Cuire 12 min sous pression
Stap 3 /3
Ajouter les vermicelles de riz et la sauce soja et lancer 1 minutes sous pression







