- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bloemkool in bechamelsaus
Bloemkool in bechamelsaus
- Totale tijd 29min
- 20min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1 kg Bloemkoolroosjes, gewassen en in 2 gesneden
6 Grote eieren, gewassen
75 g Bloem
75 g Boter
1 l Melk
Nootmuskaat
Zout
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Was en snijd de bloemkoolroosjes in 2.
Stap 3 /7
Doe de boter in de kuip.
Stap 4 /7
Smelt de boter, voeg de bloem toe. Roer. Voeg de melk toe. Laat al roerend indikken, breng op smaak.
Stap 5 /7
Haal uit de pan. Voeg 20 cl water toe. Plaats de bloemkool in het mandje met een snufje zout. Plaats hierop de eieren.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Schik de kool, gepelde eieren, bechamel-saus en dan de kaas op een bord. Gratineer.