- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blésotto Chorizo
Blésotto Chorizo
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
500 g Blé type Ebly
1 Cube de bouillon de légumes
1 Chorizo fort
1 Chorizo doux
1 Gros oignon
1 l D'eau
1 càc Paprika
1 càc Herbes de Provence
600 g Sauce Provençale
Bereiding
Stap 1 /6
Éplucher et hacher finement l'oignon
Stap 2 /6
Couper les chorizos en rondelles
Stap 3 /6
En mode dorer faire revenir l'oignon puis ajouter le chorizo et laisser revenir 1 minute
Stap 4 /6
Ajouter le blé et le paprika Laisser dorer 1 minute en remuant
Stap 5 /6
Délayez le cube dans l'eau puis l'ajouter ainsi que les herbes de Provence et le coulis de tomate. Melanger
Stap 6 /6
Cuire sous pression 8 minutes


