- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blé, Haricots, Chipo
Blé, Haricots, Chipo
- Totale tijd 17min
- 2min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
6 Chipolatas
200 g Blé
300 g Haricots verts surgelés
300 ml Eau
1 càc Fond de veau
0.5 càc Secret Arôme du sud
1 càs Concentré de tomates
Bereiding
Stap 1 /5
Faire dorer les chipolatas pendant 5 min.
Stap 2 /5
Pendant la cuisson, mélanger dans l'eau : le fond de veau, mélange d'arôme et concentré de tomates
Stap 3 /5
Stoppez le mode DORER. Retirer les chipolatas de la cuve une fois dorées.
Stap 4 /5
Ajouter tous les ingrédients dans la cuve (en terminant par les chipolatas) et mettre sous pression
Stap 5 /5
A ttaaabblleeee 😋





