- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blé façon risotto
Blé façon risotto
- Totale tijd 21min
- 5min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Blé
100 g Chorizo
10 cl Creme fraiche liquide
100 g Oignon
1 pincée Paprika
1 pincée Epices espagnol
100 g Petits pois surgelés
1 càs Cube bouillon poule
1 pincée Fromage rapé
Bereiding
Stap 1 /4
Émincez votre oignon, et mettez le dans la cuve en mode doré avec un peu de beurre
Stap 2 /4
Ajoutez ensuite à dorer votre chorizo préalablement coupé en dés (ou en tranches selon vos goûts)
Stap 3 /4
Ajoutez ensuite votre blé, vos épices espagnol et votre paprika, les petits pois, le bouillon de poule et l'eau
Stap 4 /4
Mélangez bien le tout et cuisson sous pression pendant 8 min. Une fois cuit, rajouter un peu de crème fraîche liquide, remuez, et une pincée de fromage râpée, remuez et c'est prêt !



