- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette de volaille express
Blanquette de volaille express
- Totale tijd 22min
- 10min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
600 g Escalope de poulet en cubes
6 càc Fond de volaille MAGGI
250 g Carottes en rondelles
200 g Champignons coupés en 4
200 g Poireaux en rondelles
25 cl Eau
2 càs Crème fraîche épaisse
1 càs Maïzena
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Couper le poulet en cubes.
Stap 3 /7
Émincer les poireaux.
Stap 4 /7
Verser l'eau dans la cuve.
Stap 5 /7
Ajouter tous les ingrédients et poivrer. Mélanger.
Stap 6 /7
Cuissons sous pression
Stap 7 /7
Ajouter la crème et la Maïzena, bien mélanger. Servir avec des tagliatelles.