- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette de veau à l'ancienne
Blanquette de veau à l'ancienne
- Totale tijd 55min
- 15min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g Veau
3 Carottes
150 g Champignons de Paris
1 Oignon
25 cl Vin blanc
2 càs Maïzena
15 cl Fond de veau
25 cl Crème fraîche
1 càs Moutarde à l'ancienne
1 càs Huile d'olive
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Peler et émincezmr l'oignon. Éplucher et couper les carottes en rondelles. Nettoyer et couper les champignons en lamelles.
Stap 2 /4
Faire revenir 10mn en mode dorer le veau et les oignons dans l'huile d'olive. Mélanger avec la maïzena.
Stap 3 /4
Ajouter les carottes, les champignons, le fond de veau et le vin blanc. Saler, poivrer et lancer la cuisson sous pression pour 15 mn.
Stap 4 /4
Ajouter la crème avec la moutarde, puis ajouter dans la cuve. laisser le Cookeo en maintien au chaud pendant 10mn avant de servir.







