- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette de sanglier
Blanquette de sanglier
- Totale tijd 46min
- 10min
Voorbereidingstijd - 36min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
450 g Sanglier en gros cubes
2 Carottes
1 Oignon
150 g Champignons
1 Feuille de laurier
1 Cube de bouillon de volaille
15 cl Vin blanc
10 cl Crème
40 cl D'eau
1 càs Maïzena liant pour sauce blanche
Sel
Poivre
1 càs Huile
Bereiding
Stap 1 /4
Dorer (5 min) : Faire revenir la viande dans un peu d’huile. Ajouter l’oignon et les carottes, laisser légèrement colorer.
Stap 2 /4
Déglacer : Ajouter vin blanc, laisser réduire 1 min.
Stap 3 /4
Mijoter : Ajouter champignons, laurier, cube de bouillon émietté, les 40cl d'eau. Passer en cuisson sous pression 30 min.
Stap 4 /4
Finition : Ouvrir, retirer laurier. Ajouter la crème. Si sauce trop liquide, diluer la maïzena dans un peu d’eau froide → verser, laisser épaissir 2 min en mode « dorer ». Goûter et assaisonner. Accompagner de riz ou pommes de terres.