- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette de lotte
Blanquette de lotte
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Lotte découpée en cubes, farinés
8 cl Fumet de poisson
5 cl Vin blanc
5 cl Crème liquide à 30 % MG
0.5 Oignons émincés
100 g Champignons de Paris émincés
100 g Carottes émincées
Sel et poivre
1 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /9
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /9
Emincer les oignons.
Stap 3 /9
Émincer les champignons.
Stap 4 /9
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /9
Faire revenir carottes et oignons. Ajouter les champignons, faire revenir et retirer. Faire dorer la lotte en plusieurs fois si besoin.
Stap 6 /9
Remettre les carottes, oignons et champignons.
Stap 7 /9
Ajouter le vin blanc, le fumet de poisson, saler et poivrer. Laisser évaporer l'alcool.
Stap 8 /9
Cuissons sous pression
Stap 9 /9
Ajouter la crème et servir avec du riz.



