- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blancs de poulet champignon coulis de tomates
Blancs de poulet champignon coulis de tomates
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Torsades
250 g De champignons de Paris frais
2 Blancs de poulet
50 cl D'eau
1 Bouillon de cube légumes
Sel
Poivre
Bouquet garni
4 càs D'huile d'olive
1 Boîte de purée de tomates (moyenne)
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre l'huile d'olive, les champignons émincés, le poulet coupé en lamelles. Faire revenir 5 à 7 minutes en remuant de temps en temps.
Stap 2 /4
Ajouter les pâtes, l'eau, sel, poivre, la purée de tomates, le bouillon de cube, et le bouquet garni. Bien mélanger
Stap 3 /4
Faire cuire 8 minutes en haute pression.
Stap 4 /4
Mélanger et servir








