- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blancs de poulet à l'estragon
Blancs de poulet à l'estragon
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
600 g Filet de poulet
50 ml Vin blanc sec
200 ml Crème liquide
2 càc Fond de volaille
2 Échalote
3 càc Estragon
Sel
Poivre
30 g Beurre
Bereiding
Stap 1 /5
Découper les filets de poulet en cubes et émincer les échalotes
Stap 2 /5
Mettre le beurre et les morceaux de poulets dans la cuve et les faire dorer en mode rissoler fort tout en remuant
Stap 3 /5
Ajouter les échalotes jusqu'à obtenir une belle coloration
Stap 4 /5
Ajouter le vin, le fond de volaille, la crème, l'estragon et assaisonner.
Stap 5 /5
Cuire en mode cuisson rapide ou sous pression pendant 5 min.








