- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanc de poulet crème lardon
Blanc de poulet crème lardon
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personnes
4 Blanc de poulet
125 g Lardon fumé
1 Echalotte
50 cl Crème liquide culinaire 20%
1 càc Oxo bouillon
1 Très petite pincée de sel
1 pincée Poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Faire revenir l'échalote et les lardon avec le oxo, poivre
Stap 2 /4
Couper les blancs de poulet en dé et les faire revenir 5 a 10 minutes
Stap 3 /4
Ajouter la crème et mélanger bien le tout ajouter les sel si vraiment besoin vu que le lard sel déjà et laisser mijoter 30 minute
Stap 4 /4
Si besoin rajouter 5 à 10 minutes Servez avec soit su riz, soit des pâtes ou frites







