- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bissara (soupe marocaine de pois-cassé)
Bissara (soupe marocaine de pois-cassé)
- Totale tijd 34min
- 2min
Voorbereidingstijd - 32min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
500 g Pois cassés
4 Gousses d’ail
3 càs Huile d’olive
1 càc Sel
1 càc Poivre
1 càc Cumin
1 càc Paprika
1.5 l Eau
1 pincée Paprika et cumin
1 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /5
Rincer les pois cassés et hacher l’ail
Stap 2 /5
Faire revenir l’ail haché dans un filet d’huile d’olive
Stap 3 /5
Ajouter les pois cassés, mélanger et couvrir avec 1,5L d’eau. Ajouter les épices puis cuire sous pression pendant 15min
Stap 4 /5
Mélanger et mixer à l’aide d’un mixeur plongeant (ou passer l’appareil au blender)
Stap 5 /5
Servez puis ajouter un filet d’huile d’olive ainsi qu’une pincée de paprika et de cumin.