- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bacalhau à Gomes de Sà
Bacalhau à Gomes de Sà
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Morue dessalée cuite sous pression
600 g Pommes de terre cuites sous pression
5 cl Huile d’olive
2 lamelle Oignons
3 gousse Ail hachées
1 Poivron(s) rouge(s) coupé(s) en lanières
2 càs Persil haché
2 càs Ciboulette hachée
60 g Olives noires
1 zeste Citron
4 Œufs durs, écalés et coupés en 4
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Dans la cuve, ajouter l’huile d’olive, les poivrons, les oignons et l’ail.
Stap 3 /5
Faire dorer pendant 4 min. Ajouter le reste des ingrédients sauf les œufs durs et faire revenir 2 min.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression
Stap 5 /5
Servir dans un plat à gratin. Décorer avec les œufs durs.