- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Andouillette à l'ancienne
Andouillette à l'ancienne
- Totale tijd 32min
- 10min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
10 cl Crème liquide
2 Andouillettes
4 Pomme de terre
150 ml Bouillon (fond de roti)
0.5 Oignon
15 g Beurre
1 càs Moutarde à l'ancienne
Bereiding
Stap 1 /4
Émincer le demi-oignon et le faire fondre dans le beurre
Stap 2 /4
Faire dorer les andouillettes sur les deux faces et préparer en même temps le bouillon et la sauce à la moutarde (crème + moutarde).
Stap 3 /4
Ajouter le bouillon et la sauce moutarde à l'ancienne.
Stap 4 /4
Ajouter les pommes de terre et mettre sous pression.








