- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Agneau tandoori
Agneau tandoori
- Totale tijd 50min
- 3min
Voorbereidingstijd - 47min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1500 kg Agneau coupe
40 cl Creme liquide
1 Sachet ducros epices tandoori
1 Oignion
1 Gousse dail
Sel, poivre,piment,persil
2 càc Concentre tomate
6 Pomme de terre a chair ferme
1 Cube bouillon de legumes
40 cl d’eau (2 petit verre a the)
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre de l’huile d’olive Faire revenir en mode doree l’agneau pendant 5 mn sale poivree
Stap 2 /4
Ajouter 1 oignion couper en morceau et 1 gousse d’ail laisse revenir 2 mn le tout
Stap 3 /4
Ajouter le sachet epices tandoori, piment, persil, sel, poivre, cube bouillon de legumes ainsi que les 2 petite brique de creme liquide(40cl) 2 cuillere a cafe de tomate concentre ainsi que 2 petit verre a the d’eau metre le tout sous pression 5 mn
Stap 4 /4
Ouvrir et ajouter les pommes de terre couper en cubes et 2 petit verre a the deau epicer si besoin et pendant 10 minute sous pression c’est pret!