- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Verrines crevette-avocat
Verrines crevette-avocat
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
180 g Crevettes crues décortiquées coupées en 3 ou 4
30 g Bisque de homard
3 cl Lait concentré non sucré
180 g Chair de poisson blanc haché
30 g Chapelure
1.5 unité Avocat(s) taillés en dés
2 càs Coriandre fraîche lavée et hachée
1 càs Persil frais lavé et haché
1 unité Citron (jus)
Sel
Poivre
Piment en poudre
Accessoires
Lot de 6 verrines Support 8 verrines
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Dans un récipient, mélanger chair de poisson, crevettes, lait, bisque, chapelure, sel, poivre et piment.
Stap 3 /5
Verser la préparation dans les verrines et les fermer. Les déposer dans la cuve avec 25 cl d’eau.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression
Stap 5 /5
Servir tiède recouvert des dés d'avocat parfumés avec le citron et les herbes.