- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Veau marengo
Veau marengo
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Veau
2 Echalotes
1 Oignon
3.5 càs Concentré de tomates
100 ml Eau
1 càs Fond de veau
4 Carottes
250 g Champignons de paris (en boite)
25 cl Vin blanc de cuisine
1 càs Huile dolive
Bereiding
Stap 1 /4
couper le veau en morceau, couper les carottes, émincer l'oignon et les 2 échalotes
Stap 2 /4
MODE DORER : faire revenir le veau 5 minutes avec l'huile d'olive.
Stap 3 /4
au bout des 5 minutes ajouter les carottes , le vin blanc et les échalotes pendant 2 minutes
Stap 4 /4
CUISSON SOUS PRESSION : arrêter le mode dorer et ajouter les champignons l'oignon le fond de veau qui a été préalablement dilué dans les 100ml d'eau et lancer 20 min de cuisson sous pression