- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tortellini epinards
Tortellini epinards
- Totale tijd 18min
- 15min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (27)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Tortellini épinards et ricotta
100 g Epinard
100 g Champignons de Paris
0.25 Oignon
10 cl Eau
10 cl Crème liquide
1 càs Huile
2 càs Parmesan râpé
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Peler et émincer les oignons.
Stap 3 /7
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /7
Ajouter l'oignon et les champignons. Colorer quelques minutes. Ajouter les épinards et cuire en mélangeant.
Stap 5 /7
Quand les épinards sont cuits, ajouter pâtes, eau, sel, et poivre. Mélanger.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression : 3 min.
Stap 7 /7
Verser la crème. Refermer et laisser reposer 1 minute. Servir avec le parmesan.