- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Terrine de sanglier
Terrine de sanglier
- Totale tijd 53min
- 10min
Voorbereidingstijd - 43min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
8 personnes
400 g Chair à saucisse
350 g Foie de sanglier
1 Oignon
3 Gousses d'ail
1 Oeuf
1 bouchon Bouchon de whisky
2 càs Huile d'olive
1 g Sel
1 g Poivre
4 feuille Feuilles de laurier
300 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Couper le foie de sanglier en morceaux et les faire dorer pendant 3 mn
Stap 2 /5
Mixer le foie avec la chair à saucisse, l'oignon, l'ail, l'œuf, le whisky, sel et poivre
Stap 3 /5
Mettre la préparation dans le moule et poser les feuilles de laurier dessus. Bien filmer le moule
Stap 4 /5
Mettre le moule dans le panier vapeur et 300 ml d'eau dans la cuve
Stap 5 /5
Cuisson sous pression pendant 40 mn



