- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Spaghetti merguez
Spaghetti merguez
- Totale tijd 17min
- 3min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g De spaghetti
900 ml D'eau
2 Oignons émincés
1 càs D'huile d'olive
2 càc De paprika
6 Merguez
Sel et poivre
140 g De concentré de tomates
Bereiding
Stap 1 /4
Couper chaque merguez en tronçons de 3 morceaux. Émincer les oignons. Mettre le cookeo en mode dorer avec 2 CaS d'huile d'olive. Mettre le tout dans la cuve et laisser dorer pendant 6 minutes en remuant régulièrement.
Stap 2 /4
Mélanger l'eau et le concentré de tomate. Mettre les spaghetti dans la cuve et couvrir avec le mélange eau tomate. Ajouter le paprika et mélanger légèrement.
Stap 3 /4
Lancer Cuisson sous pression la moitié du temps inscrit sur votre paquet de pâtes. Pour moi spaghetti panzani = 4 minutes.
Stap 4 /4
Saler et poivrer . Bon appétit.