- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Saltimbocca de veau
Saltimbocca de veau
- Totale tijd 25min
- 20min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
recipes.recipeImproved.title
recipes.recipeImproved.description
Ingrediënten
2 personnes
4 Escalopes de veau (65/75 g) finement aplaties (4/5 mm)
4 tranche Jambon de Parme
12 feuille Sauge
4 tranche Emmental
2 càs Huile végétale
10 cl Vin blanc
150 g Cœurs d’artichaut marinés
100 g Aubergines en petits dés
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Assaisonner les escalopes et les superposer chacune avec une tranche de jambon, 3 feuilles de sauge, 1 tranche de fromage.
Stap 3 /7
Rouler. Tenir avec 3 cure-dents et couper en 3 tronçons.
Stap 4 /7
Verser l’huile dans la cuve. Colorer les petits roulés de veau environ 4 min et en plusieurs fois si besoin. Réserver.
Stap 5 /7
Déglacer au vin blanc. Ajouter les légumes et 15 cl d'eau. Saler et poivrer légèrement. Remettre les rouleaux dans la cuve.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Servir chaud.





