- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz sushi Tanoshi
Riz sushi Tanoshi
- Totale tijd 18min
- 1min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
450 g Riz
650 ml Eau
75 cl Vinaigre de riz
3 càs Sucre
2 càc Sel
Bereiding
Stap 1 /3
Bien nettoyer le riz , le mettre dans la cuve avec l'eau et mettre sous pression 5min.
Stap 2 /3
Pendant que le cookeo cuit le riz mettez le vinaigre de riz, le sucre, le sel dans une casserole, jusqu'à que le sucre et le sel s'évapore, il faut pas qu'il bou juste bien chaud. Laissez refroidir. Lorsque le cookeo à fini la cuisson NE PAS OUVRIR laissé 12minutes en maintien au chaud.
Stap 3 /3
Lorsque les 12minutes sont fini ouvrez mélangé délicatement le vinaigre de riz , et pour que sa refroidisse bien, étaler le riz sur une grande plaque ou un grand plat. Et garnissez à votre gout vos sushi et vos Maki.







