- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz saveur d'Espagne
Riz saveur d'Espagne
- Totale tijd 18min
- 5min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz blanc
2 Blanc de poulet
300 ml Eau
200 g Petits pois surgelé
0.5 Poivron rouge ou orange
0.5 Poivron vert
0.5 Oignon jaune moyen
1 càc Epice paëlla
1 càc Sel
80 g Chorizo
1 Branche de Persil frais
1 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients. Coupé le blanc poulet et le chorizo en cube. Et l'oignon et le poivron en lamelles.
Stap 2 /5
Faire revenir le blanc de poulet avec l'huile, 3 minutes sur rissolage fort.
Stap 3 /5
Rajouter l'oignon, Poivron, petits pois et chorizo et continuer la cuisson.
Stap 4 /5
Laver le riz et ajouter le riz, l'eau, le sel et l'épice Paella mélangent et faire cuire sous pression 7 min.
Stap 5 /5
Recupere les feuilles du persil. Rajouter le persil par-dessus et servire.