- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rissoto crevettes chorizo
Rissoto crevettes chorizo
- Totale tijd 24min
- 7min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
3 personnes
210 g Riz à rissoto
75 g Chorizo
150 g Crevettes
1 Bouillon de volaille
1 Échalotes
3 càs Parmesan
6 cl Vin blanc
Bereiding
Stap 1 /5
Éplucher et émincer échalotes, les mettre dans le cookoe avec un filet d'huile d'olive et le chorizo en cubes
Stap 2 /5
Ajouter le riz et le vin blanc
Stap 3 /5
Ajouter le bouillon de volaille et 200ml /personnes
Stap 4 /5
Ajouter les crevettes, mélanger
Stap 5 /5
Ajouter le parmesan râpé, assaisonner




