- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto tomates
Risotto tomates
- Totale tijd 51min
- 10min
Voorbereidingstijd - 41min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
200 g Riz arborio
150 ml Vin blanc
400 ml Bouillon de volaille
1 Oignon
150 g Tomates cerises
Sel et poivre
Basilic frais (option)
5 cl Hulie d'olive
10 cl Crème fraiche
Bereiding
Stap 1 /8
Émincer l'oignon
Stap 2 /8
Faire revenir l'oignon dans l'huile d'olive
Stap 3 /8
Une fois l'oignon translucide,ajouter le riz et remuer régulièrement
Stap 4 /8
Une fois lenriz translucide, ajouter le vin et laisser chauffer jusqu'à évaporation du liquide.
Stap 5 /8
Ajouter le bouilllon et les tomates.
Stap 6 /8
Laisser cuire sous pression pendant 16 minutes.
Stap 7 /8
Rectifier l'assaisonnement et ajouter la creme fraiche
Stap 8 /8
Ajouter le basilic ciselé






