- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto d'automne
Risotto d'automne
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
100 g Champignons
1 g Persil frais
1 pincée Sel, poivre
150 g Potimarron
100 g Potiron
150 g Riz à risotto
374 ml D'eau
1 Cube
1 pincée Échalotes
1 pincée Ciboulette
1 pincée Herbes de Provence
1 pincée D'ail
10 cl Crème liquide
1 pincée Gruyère
Bereiding
Stap 1 /5
En mode dorer: mettre l'ail, l'échalote, les champignons
Stap 2 /5
Ajouter le riz et attendre qu'il devienne translucide. Ajouter toutes les epices (sel, poivre, Ciboulette, persil, herbes) Ajouter :le sel, le poivre, les herbes de Provence, le persil et la Ciboulette. Ajouter le potiron et le potimarron (préalablement coupé en cube de 3-4cm)
Stap 3 /5
Ajouter le cube dissout dans l'eau
Stap 4 /5
Bien mélanger et Mettre sous pression 8mn
Stap 5 /5
Ajouter la crème et le gruyère et mélanger.

