- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au bleu d' auvergne
Risotto au bleu d' auvergne
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz pour risotto
1 oignon
2 càs Huile d'olive
50 ml Vin blanc
700 ml Bouillon de légumes
125 g Bleu d' auvergne
120 g Parmesan rapé
15 g Beurre
Bereiding
Stap 1 /4
Emincer l'oignon
Stap 2 /4
faire dorer l'oignon émincé avec l'huile d'olive. Ajouter ensuite le riz et mélanger jusqu'a ce qu'il devienne translucide. Cela prend 1 à 2mn.
Stap 3 /4
Verser ensuite le vin blanc et le bouillon de légumes, mélangez et mettez le tout 10mn en mode sous pression
Stap 4 /4
en fin de cuisson, ajoutez le beurre et mélanger. Ajoutez ensuite le bleu d' auvergne et le parmesan rapé et remélanger. Refermez et laissez 5mn en maintien au chaud. C'est prêt!!