- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto tomate poulet chorizo
Risotto tomate poulet chorizo
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
8 personnes
3 Échalotes
1 càs Huile
400 g Aiguillettes de poulet
250 g Tomates pelées en conserve
500 g Eau
2 Kub or
1 càc Cumin en poudre
1 càc Curry
1 càc Paprika
400 g Riz à risotto cru
100 g Chorizo doux
Bereiding
Stap 1 /3
Faire revenir les échalotes émincées et le poulet coupé en cubes dans l’huile.
Stap 2 /3
Ajouter les tomates coupées en cubes puis le chorizo coupé en fines tranches.
Stap 3 /3
Ajouter le reste des ingrédients, bien mélanger puis cuisson sous pression (8min pour du riz encore un peu ferme, sinon 9-10min)







