- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto thon aneth
Risotto thon aneth
- Totale tijd 28min
- 15min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
100 g Riz à risotto
180 g Thon émietté
1 Oignon
1 càs D’huile
1 Échalote
20 cl Crème semi épaisse
1 Cube bouillon
300 ml Eau
1 càc Aneth
Bereiding
Stap 1 /5
Faire rissoler l’huile, l’oignon et le riz. Attendre fin du préchauffage pour mettre dans la cuve.
Stap 2 /5
Mettre l’eau et le cube dans la cuve.
Stap 3 /5
Cuire sous pression 7 minutes.
Stap 4 /5
Ajouter l’échalote, l’aneth, le thon émietté et la crème.
Stap 5 /5
Maintenir au chaud pendant 5 minutes pour que la crème soit chaude et réduise.