- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet
Risotto poulet
- Totale tijd 22min
- 5min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
800 g aiguilette de poulet
20 cl vin blanc
500 g riz arborio
1.3 l eau
20 cl creme fraiche liquide
100 g parmesan
1 càs huile d'olives
1 persil
1 sel
1 poivre
2 oignons
1 cube knor
Bereiding
Stap 1 /4
épluchez et émincez les oignons
Stap 2 /4
mettez, dans la cuve du cookeo, l'huile d'olives, l'oignon, les aiguillettes et démarrez votre appareil en mode dorer. Laisser revenir pendant 2 minutes. Ajoutez le riz et remuez. Ajoutez ensuite le vin blanc et laissez encore 2 minutes
Stap 3 /4
ajoutez l'eau melanger avec le cube de bouillon knor , le sel, le poivre et programmez 15 minutes en cuisson sous pression
Stap 4 /4
à la fin de la cuisson mettez la crème fraîche, le parmesan, mélangez puis attendez 2 minutes. Saupoudrez de persil et servez