- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet poireaux
Risotto poulet poireaux
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
200 g Riz à risotto
250 g Escalope en dés
4 Blancs de poireaux
5 càs Crème fraîche épaisse
5 càc Parmesan
50 cl Eau
1 Bouillon de poulet
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Couper les poireaux en rondelles, rincer le riz, et couper la viande en dés
Stap 2 /6
Lancer le mode dorer, mettre du beurre dans la cuve et faire revenir les poireaux pendant deux minutes
Stap 3 /6
Ajouter les morceaux de poulet et le riz (préalablement rincé), assaisonner de sel et de poivre et remuer pendant trois minutes, toujours sur « dorer »
Stap 4 /6
Émietter le bouillon dans la cuve et ajouter l’eau. Mélanger un peu ! :)
Stap 5 /6
Lancer la cuisson sous pression pendant 15 minutes
Stap 6 /6
Après les 15 minutes de cuisson, ouvrir le cookeo et ajouter la crème et le parmesan et c’est prêt !