- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poivron poulet safran
Risotto poivron poulet safran
- Totale tijd 39min
- 15min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO + GOURMET CE852900 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Blanc de poulet
300 g Poivrons
2 Kub Or
100 g Oignon
1 càs D’huil D’olive
1 càc Safran
500 g Riz pour risotto
Bereiding
Stap 1 /18
Couper les poivrons en cubes
Stap 2 /18
Faire bouillir de l’eau dans une casserole ajouter les poivrons durant 10min Puis égoutter
Stap 3 /18
Couper les oignons
Stap 4 /18
Couper les blanc de poulet en cube
Stap 5 /18
Mettre l’huile d’olive et les oignons dans la cuve du cookeo en mode dorer
Stap 6 /18
Ajouter poulet faire dorer
Stap 7 /18
Ajouter les Poivrons
Stap 8 /18
Laisser mijoter
Stap 9 /18
Sortir du feu réserver
Stap 10 /18
Laver le cookeo
Stap 11 /18
Verser le riz dans la cuve
Stap 12 /18
Recouvrir d’eau
Stap 13 /18
Mètre les cubes de bouillons
Stap 14 /18
Mettre en mode cuisson sous pression 5 min
Stap 15 /18
Ajouter le safran bien mélanger
Stap 16 /18
Ajouter le poulet les poivrons au riz
Stap 17 /18
Mélanger
Stap 18 /18
Et vous servez