- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto nature
Risotto nature
- Totale tijd 22min
- 10min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz arborio
125 g Parmesan
10 cl Vin blanc sec
100 g Crème fraîche épaisse
1 Bouillon de volaille
600 ml Eau
1 Échalote
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Pelez et éminez l'échalote Diluer le bouillon de volaille dans l'eau Râpez le parmesan
Stap 2 /6
Faire revenir, en mode dorer, les echalottes pendant 2 min environ
Stap 3 /6
Ajoutez le riz puis mélangez jusqu'a ce que le riz devienne translucide
Stap 4 /6
Versez le vin blanc et remuer jusqu'a évaporation, pendant environ 2 min
Stap 5 /6
Ajoutez le bouillon de volaille et l'eau, le sel et le poivre. Lancer la cuisson sous pression pendant 8 min
Stap 6 /6
A la fin de la cuisson, ajoutez la creme et le parmesan et bien remuer. C'est prêt... Bon appétit