- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto lardons
Risotto lardons
- Totale tijd 18min
- 2min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz arborio
60 cl Bouillon de volaille
2 Échalotes
10 cl Vin blanc
10 cl Crème liquide entière
Parmesan
200 g Lardons fumés
Bereiding
Stap 1 /6
Émincer les échalotes, les verser dans la cuve avec les lardons et faire revenir le tout environ 3 minutes en mode dorer
Stap 2 /6
Ajouter le riz dans la cuve et faire revenir jusqu'à ce que celui ci devienne translucide
Stap 3 /6
Ajouter le vin blanc et remuer jusqu'à évaporation 1 ou 2 minutes
Stap 4 /6
Verser le bouillon de volaille et cuire sous pression 8 minutes
Stap 5 /6
Apres la cuisson, verser le parmesan et la crème, bien remuer et laisser en maintien au chaud pendant 2 minutes
Stap 6 /6
C'est prêt !