- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto gorgonzola-lardons
Risotto gorgonzola-lardons
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
4 Échalotes
2 càs Huile d'olive
100 g Lardons
300 g Riz à risotto
800 ml Eau
1 Bouillon de volaille
100 ml Vin blanc
Sel
Poivre
100 g Gorgonzola
100 ml Crème liquide
Bereiding
Stap 1 /11
Éplucher et hâcher les échalotes
Stap 2 /11
Dissoudre le bouillon de volaille dans l'eau
Stap 3 /11
En mode Dorage, mettre l'huile
Stap 4 /11
Ajouter les échalotes Faire dorer pendant 2 minutes
Stap 5 /11
Ajouter les lardons Faire dorer pendant 2 minutes
Stap 6 /11
Ajouter le riz Faire dorer jusqu'à ce qu'il devienne translucide (en remuant)
Stap 7 /11
Ajouter le mélange eau-bouillon et le vin blanc
Stap 8 /11
Saler et poivrer
Stap 9 /11
Mettre en mode Cuisson Sous Pression pendant 8 minutes
Stap 10 /11
A la fin de la cuisson, ajouter le gorgonzola et la crème. Bien mélanger
Stap 11 /11
Bon Appétit 😊