- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto courgettes poivrons chorizo
Risotto courgettes poivrons chorizo
- Totale tijd 33min
- 10min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Courgette
1 Poivron jaune
1 Poivron orange
175 g Chorizo
300 g Riz à risotto
1 Bouillon de légumes
450 ml D’eau
30 g Beurre
2 càs Parmesan
1 Oignon
1 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /7
Couper en rondelles la courgette, les 2 poivrons, le chorizo et l’oignon.
Stap 2 /7
Faire revenir dans l’huile l’oignon
Stap 3 /7
Faire revenir ensuite là courgettes et les poivrons
Stap 4 /7
Retirer les légumes et faire revenir le riz jusqu’à ce qu’il soit translucide
Stap 5 /7
Ajouter au riz, la courgettes, les poivrons (mit de côté) puis le chorizo, 1 cube de bouillon de légumes, le beurre et l’eau
Stap 6 /7
Mélanger puis Cuire 11 min sous pression
Stap 7 /7
À la fin de la cuisson, ajouter le parmesan







