- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto chorizo poivrons
Risotto chorizo poivrons
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Oignons
2 Gousses d’ail
125 g De chorizo (la moitié)
125 g d’allumette lardons sans nitrite (en option) une petite boîte ..
150 g De poivrons (surgelé)
1 càc Huile d’olives
1 pincée Sel, poivre
15 cl De vin blanc
1 Cube d’or
400 g De riz arborio
60 cl D’eau
15 cl De Crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /7
Préparez vos ingrédients, épluchez et hacher l’oignons et les gousses d’ail. Coupez le demi chorizo..
Stap 2 /7
Mettre dans la cuve huile d’olive, poivrons et allumette de lardons. Remuer
Stap 3 /7
Ensuite ajoutez le chorizo couper en morceaux, l’oignon et les gousses d’ail hacher, cube d’or émiettée.. Remuer
Stap 4 /7
Salé, poivrer + ajoutez le riz Arborio et le vin blanc. Remuer
Stap 5 /7
Ajoutez l’eau
Stap 6 /7
Versez la crème fraîche
Stap 7 /7
Servez, bonne appétit !