- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto chipolatas
Risotto chipolatas
- Totale tijd 18min
- 2min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Oignon
1 càs Huile d'olive
1 Bouillon de volaille
500 ml Eau
2 càs Crème fraiche
200 g Riz à risotto
Sel
Poivre
6 Chipolatas
Bereiding
Stap 1 /4
Préparez les ingrédients
Stap 2 /4
Emincez l'oignon et coupez les chipolatas en morceaux. En mode dorer faire revenir l'huile, l'oignon et les chipolatas.
Stap 3 /4
Ajouter le riz, le bouillon dilué dans l'eau tiède. Cuire 11 min en mode cuisson sous pression
Stap 4 /4
Ajouter la crème, sel et poivre. Remuez.