- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto butternut de Victoria
Risotto butternut de Victoria
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
200 g De champignons
700 g De courge butternut
300 g De riz à risotto
50 cl D’eau
1 cubes De bouillon de volaille
1 Échalote ciselée
1 pincée De persil
1 pincée De ciboulette
1 pincée D’herbe de Provence
2 gousse D’ail
20 cl De crème liquide
1 pincée De parmesan
Sel
Poivre
1 càs Huile
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /7
Ajouter l’ail, l’échalote, les champignons, le riz jusqu'à ce qu’il devienne translucide.
Stap 4 /7
Ajouter le sel, le poivre, les herbes de Provence, le persil et la Ciboulette, la courge butternut en cube de 3-4cm.
Stap 5 /7
Ajouter le cube de bouillon de volaille dissout dans l’eau.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Ajouter la crème et le Parmesan et mélanger.