- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto boulgour
Risotto boulgour
- Totale tijd 31min
- 18min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
50 g Chorizo
1 càs Concentré de tomate
500 ml Eau
1 Cube volaille
1 Oignon
120 g Boulgour
2 Babybel
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre en position dorer Mettre l'oignon et le chorizo émincé 1 min
Stap 2 /4
Dans un shaker mettre 250ml d'eau et le concentré tomate Dans la cuve mettre le boulgour puis le mélange
Stap 3 /4
Puis mettre le reste de l'eau et le cube volaille Mettre a cuire sous pression 12min
Stap 4 /4
A la fin couper en petit dès les babybel melanger fermer le couvercles 5mn Melanger C'est pret