- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au gorgonzola
Risotto au gorgonzola
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
75 cl Bouillon de volaille
300 g Riz à risotto
150 g Gorgonzola
2 càs De crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /3
Faire le bouillon de volaille dans les 75 cl. Une fois fini, l’ajoutez dans la cuve avec le riz, fermez le couvercle et faire cuir.
Stap 2 /3
Pendant le temps de cuisson découpez le gorgonzola en petit cube.
Stap 3 /3
Une fois la cuisson finie rajoutez le fromage et la crème dans la cuve tout en remuant pour bien faire fondre. Laissez l’appareil en mode maintient au chaud jusqu’au moment de servir. Bon appétit !




