- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto asperges cookeo
Risotto asperges cookeo
- Totale tijd 27min
- 5min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Riz à risotto
500 g Asperges
1 Échalote
20 cl Vin blanc sec
30 cl Bouillon légume
80 g Creme épaisse
100 g Parmesan
1 càs Huile d'olive
Sel, poivre
Accessoires
Grameez
Bereiding
Stap 1 /6
Pelez et émincez l’échalote. Lavez et coupez en tronçons les asperges.
Stap 2 /6
Faites revenir 3 min en mode dorer les échalotes dans l’huile
Stap 3 /6
Ajoutez le riz et laissez 2 min en mode dorer.
Stap 4 /6
Ajoutez le vin blanc et laissez, encore, 2 min en mode dorer.
Stap 5 /6
Ajouter les asperges, le bouillon de légumes, salez et poivrez puis lancez la cuisson sous pression pour 15 min.
Stap 6 /6
Ajoutez la crème fraîche et le parmesan, mélangez avec une spatule en bois et servir immédiatement.