- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto Poulet Chorizo
Risotto Poulet Chorizo
- Totale tijd 31min
- 10min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz Arborio
1 Chorizo
250 g Blanc Poulet
1 Oignon
1 Bouillon de volaille
500 ml Eau
3 càs Creme fraîche
1 Verre de vin blanc
100 g Parmesan
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Peler et hacher finement l'oignon. Couper le chorizo en fines rondelles. Couper les blancs de poulet.
Stap 2 /6
En mode dorer, faire revenir l'oignon haché et les émincés de poulet pendant 3 minutes
Stap 3 /6
Ajouter le riz et laisser dorer pendant 1 minutes
Stap 4 /6
Ajouter le Chorizo, le vin blanc,l'eau et le cube de volaille. Bien mélanger.
Stap 5 /6
Saler et poivrer pui passer le cookéo en mode sous pression pendant 15 minutes.
Stap 6 /6
A la fin de la cuisson, ajouter la crème fraîche et le parmesan puis laisser le cookéo en mode maintient au chaud jusqu'au moment de servir.