- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto Italien
Risotto Italien
- Totale tijd 33min
- 15min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 filet de poulet
250 g de riz à risotto
1 bouillon de volaille
50 g de tomates séchées
0.5 oignon
2 g de paprika fumé
2 g de chili en poudre
50 g de copeaux de parmesan
1 càs huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /8
Couper le poulet en petits morceaux et le faire mariner dans un bol avec l’huile d’olive et le paprika fumé
Stap 2 /8
Emincer l’oignon et le mettre dans la cuve
Stap 3 /8
Diluer le bouillon de volaille dans 650 ml d’eau dans un bol à côté
Stap 4 /8
Rajouter le poulet dans la cuve et faire dorer
Stap 5 /8
Ajouter le riz et faire dorer 1 minute
Stap 6 /8
Ajouter le bouillon et mettez à cuire
Stap 7 /8
Lancer le cookeo en mode rissolage fort si le riz n’est pas assez cuit
Stap 8 /8
Rajouter des copeaux de parmesan et les tomates séchées coupés en petits morceaux