- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rfissa express by Fit Claire
Rfissa express by Fit Claire
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Poulet ou 4 cuisses ou 8 pilons
3 Oignons
4 Safran
4 Cas d’huile
1 Cas de curcuma
1 De cumin
1 graine De coriandre moulu
1 C. à soupe de gingembre
1 /2 cac de poivre
1 bouquet De persil et de coriandre (haché, facultatif)
1 Cac de sel
1 l D'eau
100 g De lentilles
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile d'olive dans la cuve. Colorer les morceaux de poulet . Ajouter les épices (curcuma, cumin, poivre, gingembre, coriandre), le sel, l’ail, les oignons coupés en morceaux, les lentilles et l’eau.
Stap 3 /6
Colorer les morceaux de poulet .
Stap 4 /6
Ajouter les épices (curcuma, cumin, poivre, gingembre, coriandre), le sel, l’ail, les oignons coupés en morceaux, les lentilles et l’eau.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression basse 25 min pour les cuisses de poulet.
Stap 6 /6
Couper des msemen en morceau, arroser de sauce et disposer le poulet et la garniture par dessus)