- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet champignon lardons
Poulet champignon lardons
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g De riz
1 Boîte de champignon
125 g De lardons fumé
1 Oignon
Huil d’olive
1 Boullon de bœuf
Sel
Poivre
400 ml D’eau
4 Escalopes de poulet
2 càs Crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les escalope en dés, émincer l’oignon.
Stap 2 /5
En mode dorer Faite revenir dans l’huile d’olive les escalopes, l’oignon, les lardons et les champignons pendant 5 minutes environs
Stap 3 /5
ajouter le riz et remuer pour qu’il devienne transparent. (Toujours en mode dorer)
Stap 4 /5
Arrêter le mode dorer et passer en mode cuisson sous pression 6 minutes. Diluer le bouillon de Bœuf dans les 400ml d’eau et le verser dans la cuve, ajouter le sel et le poivre.
Stap 5 /5
À la fin de la cuisson ajouter deux cuillères à soupes de crème fraîche et bon ap’ 👌🏼