- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet tandoori
Poulet tandoori
- Totale tijd 24min
- 15min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Blancs de poulet coupés en morceaux
150 g Poivron vert coupé en petit cube
115 g Champignon de Paris en boite ou surgelés
80 g Oignons émincés
28 cl Lait de coco
1 càs Épices tandoori
1 càc Huile de coco
1 Coeur de bouillon de volaille Maggi
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients
Stap 2 /7
Couper le blanc de poulet en morceaux
Stap 3 /7
Emincer les oignons Couper le poivron vert en petit cube
Stap 4 /7
Verser l'huile coco dans la cuve Mode cuisson dorée
Stap 5 /7
Faire revenir les oignons, les poivrons et le poulet pendant 5 min jusqu'a coloration. Rajouter le reste des ingrédients. Remuer
Stap 6 /7
Cuisson sous pression 4 min
Stap 7 /7
C'est prêt, bonne dégustation